Skördefest

Delta i skördefest 2022!

Välkommen att delta i vår Skördefest 2022. Vi hjälps åt att skörda vindruvor för att därefter avnjuta en god middag och vårt egna vin.

Vi samlas kl 13:00 för en genomgång av det vi ska göra under dagen och sedan beger vi oss ut på fältet. Efter att vi tillsammans har plockat druvor några timmar kommer vi att ha en paus med något lättare att äta (t.ex. baguette eller ost & chark) och vin.

När vi sedan känner oss färdiga på fältet så åker vi tillbaka till vingården. Där kommer ni att få en rundtur i vineriet och ni kommer kunna se hur vi tar om hand om druvorna efter skörd. Efter visningen sätter vi oss ner och avnjuter en 2 rätters middag tillsammans, inkl. 2 glas vin. Det finns möjlighet att köpa till kaffe, avec och dessert efter middagen.

Klädsel

Tänk på att det är kläder efter väder som gäller. Även om det regnar så går vi ut på fältet, i alla fall ett litet tag. Har det varit blött dagarna innan eller är blött på dagen av skörd så är gummistövlar att rekommendera annars är det bra skor som gäller.

Dresscode för kvällen är valfritt. Många (så som vi som arbetar här på vingården) kommer direkt från skörden in och sätter sig vid bordet på kvällen.

Priser

  • Enbart skördefest 500kr/pers
  • Skördefest inkl. övernattning i dubbelrum 1295kr/pers

    Inklusive frukost

Datum för skördefest

Läs mer om aktuella datum för Skördefesten 2022 under kalendarium.

Vill du veta mer om skördefesten?

Våra öppettider

Restaurangen

 

Nu har restaurangen sommaröppet igen!

Alla dagar 12-22

(köket stänger vid c.a 21)

 

Bordsbokning: info@arildsvingard.se
Bordsboknig brukar inte behövas för mindre sällskap utan då går det bra med dropin

Hotellet
Hotellet är öppet från mars 2022. För större sällskap kan vi öppna upp datum som inte ligger uppe för bokningar of season.
Glampingen

Glampingen öppnar för säsongen den 28/4 2022.

Har du några frågor?