Det vackraste vi vet.

Vi hittade vår gård efter en utflykt i Arild då vi blev handlöst förälskade i det gamla fiskeläget. Gården är en av de äldsta i bygden och vi har fått höra och läsa om många olika liv som levts på det vi nu kallar Arilds vingård.

Arilds Vingård är belägen i en vacker miljö med strövområde precis bakom vinfälten. Hela Kullahalvön är känd för passion för mat och kultur. Lokala bönder förser vår och andras restauranger med förstklassiga varor som vi kompletterar med vårt vin.

Vi har drivit egna företag i många år men vingården har blivit en välkomnad livsstil och är det hela familjen verkligen brinner för. Vi vill göra något som kan vara till gagn för turister och livskvalitetshöjande för alla som bor här i Kullabygden.

Välkommen till Sydsluttningarna av Kullaberg och Arilds Vingård.

Inne på vår gamla kullerstensgård växer en gammal vinranka och den gav oss idén att börja odla vindruvor och göra eget vin.

Arilds vingård har en fin sydsluttning som nu ståtar med en vacker vinodling. Vinrankorna trivs i vår mylla och vår långa växtsäsong gör att dofter och smaker utvecklas till en underbar helhet.