Presentkort Skördefest med övernattning

Det perfekta presentkortet till någon som är intresserad av vin. Var med på en riktig skördefest utan krångliga resor genom Europa.

2.950,00 kr

Häng med på Skördefest och prova bo på vingård

Det ultimata presentkortet till någon som är intresserad av vin och vill testa bo på vingård. Var med på en riktig skördefest utan krångliga resor genom Europa. Välkommen till skördefest på sydsluttningarna av Kullaberg där våra vinrankor trivs i det milda klimat som bildas av närheten till Öresund. Checka in på vårt Hotell eller i vår Glamping. På dagen skördar vi vindruvor och lär oss lite om vinodling i Sverige och provsmakar vinet som skördades på vingården året innan. Det serveras en liten bit mat på fältet under dagen och på kvällen dukas det upp en middag i vår restaurang, sedan väntar en skön säng. På morgonen välkomnas ni till ett härligt frukostbord.

Ett presentkort är enkelt att ge & roligt att få. Detta presentkort kostar 2 950 kr för två personer. Du väljer själv hur många personer du önskar ditt presentkort ska gälla för och betalar enkelt med Swish. Vill du ha ett vackert presentkort skickat hem i kuvert tillkommer en kostnad av 50 kr för hantering & porto inom Sverige. Räkna några dagars leveranstid på de tryckta presentkorten, de digitala är klara så fort vi erhållit betalning. Önskar du separata presentkort till exempel när du vill dela ut vars ett till 20 anställda skriver du detta i order kommentarerna. Ska det skickas tryckta presentkort kostar det 50 kr oavsett hur många presentkort det är så länge det är till en adress inom Sverige.

Köp vårt vin

Gratis leverans till lokala ombud eller Systembolag. Eller få det levererat hem till dörren* för 120 kr.

*hemleverans fungerar i stora delar av landet. Testa med ditt postnummer bland vårt sortiment.