Presentkort Skördefest

Det perfekta presentkortet till någon som är intresserad av vin. Var med på en riktig skördefest utan krångliga resor genom Europa.

500,00 kr

Häng med på Skördefest

Det perfekta presentkortet till någon som är intresserad av vin. Var med på en riktig skördefest utan krångliga resor genom Europa. Välkommen till skördefest på sydsluttningarna av Kullaberg där våra vinrankor trivs i det milda klimat som bildas av närheten till Öresund. På dagen skördar vi vindruvor och lär oss lite om vinodling i Sverige. Det serveras en liten bit mat på fältet under dagen och på kvällen dukas det upp en middag i vår restaurang. Vi provsmakar också vinet som skördades på vingården året innan.

Ett presentkort är enkelt att ge & roligt att få. Detta presentkort kostar 500 kr per person. Du väljer själv hur många personer du önskar ditt presentkort ska gälla för och betalar enkelt med Swish. Vill du ha ett vackert presentkort skickat hem i kuvert tillkommer en kostnad av 50 kr för hantering & porto inom Sverige. Räkna några dagars leveranstid på de tryckta presentkorten, de digitala är klara så fort vi erhållit betalning. Önskar du separata presentkort till exempel när du vill dela ut vars ett till 20 anställda skriver du detta i order kommentarerna. Ska det skickas tryckta presentkort kostar det 50 kr oavsett hur många presentkort det är så länge det är till en adress inom Sverige.

Köp vårt vin

Gratis leverans till lokala ombud eller Systembolag. Eller få det levererat hem till dörren* för 120 kr.

*hemleverans fungerar i stora delar av landet. Testa med ditt postnummer bland vårt sortiment.