CATERING

CATERING

Vi erbjuder vår catering året runt – från nyår, de första vårbladen och sommarens varma vindar till höstens färger och vinterns stilla lugn. Allt lagas med omsorg här på gården, där dofterna från köket möter vinrankorna oavsett årstid. 

Oavsett om ni samlas för ett stort firande eller bara vill njuta av en god måltid tillsammans, hjälper vi gärna till med både leverans och servering – så att ni kan luta er tillbaka och låta gårdens rofyllda känsla följa med er in i varje säsong.

Önskar ni hjälp med servering eller leverans så kan vi hjälpa er med det mot en liten kostnad.

Ring oss på 042-346420 eller mejla på info@arildsvingard.se för att boka

året runt catering

3x smörrebröd 175kr 

  • Ost & fikonmarmelad på rågbröd
  • Rostbiff med remoulad & rostad lök
  • Ägg & sill

Krämig blomkålssoppa med tryffelolja Parmesanost- & rosmarinsfoccacia 160kr

Rostbiff & potatisgratäng Grönsallad 200kr

Italiensk buffé 300kr

 Smörgåstårta  

  • Lax & räkor 120kr
  • Italiensk 100kr

Efterrätt 70 kr

Chokladkaka eller Pannacotta

Angivet pris är per person för sällskap på minst 10 personer.  

högtids catering

JULBORD

430kr/person

Varmt välkomna att ta med er vårt härliga gårdsjulbord hem – fyllt med hemlagade, traditionella rätter gjorda på lokala råvaror och massor av kärlek.

Kalla delen av vårt gårdsjulbord
– Två sorters sill
– Gravad, rökt lax med två såser
– Julsylta och kalvsylta
– Rostbiff
– Rökt korv
– Leverpastej
– Ägg
– Potatis
– Ost
– Smör & bröd

Varma delen av vårt gårdsjulbord
– Griljerad skinka
– Köttbullar
– Prinskorv
– Brunkål
– Grönkål
– Revben
– Jansons frestelse

För den som vill går det även att köpa till ett härligt gottebord – med ris à la Malta och saftsås, rischoklad, skumtomtar, kola, knäck och pepparkakor. Kostnad 150kr/person

NYÅRSMIDDAG

515kr/person

Varmt välkomna att ta med er vår nyårsmiddag hem – tillagad med omsorg, lokala råvaror och en stor dos kärlek.

Förrätt
Silkeslen hummersoppa med en fisk- och skaldjursterrin, där havets milda sötma möter en len och fyllig soppa som sätter tonen för en festlig kväll.

Varmrätt
Helstekt kalvrygg, trancherad med precision och serverad med en ljuvlig potatisbakelse, timjansrostade rotfrukter och en grönpepparsås med djup, aromatisk värme.

Dessert
Chokladkaka med halloncoulis och vaniljglass – en elegant avslutning där den mörka chokladen möter syrlig hallonfräschör och mjuk, krämig vanilj.

 

Våra öppettider

Restaurangen

 

lunch fre-söndag 12-15 fram till 16/11

gåsamiddag 14 och 15/11   kl.18-21

Julmarknad 22-23/11

Julbord 

nyårsmiddag

Bordsbokning: infoarildsvingard.se   Gåsamiddag, julbord och nyårsmiddag kan också bokas via fliken boka boende och aktivitet

Hotellet

Hotellet är öppet.  Tillgänglighet ser ni på vår bokningssida. Har ni ett rum bokat så har ni ett bord på restaurangen om ni vill äta eller dricka något.

För större sällskap kan vi öppna upp datum som inte ligger uppe för bokningar of season.

Glampingen

Glampingen öppnar igen i slutet av april

Har du några frågor?