Vi uppfyller dina drömmar om att gifta dig på en vingård

Låt oss ta hand om er på livets viktigaste dag. Redan innan de första vinrankorna hade givit frukt har vi haft förfrågningar om att få gifta sig hos oss på vingården. Så bröllop är inget nytt för oss och varje helg under högsäsong välkomnar vi åtminstone ett brudpar.

Bröllop under vår & försommar 2020
Det finns lediga helger för bröllop under vår & försommar 2020. Är ni på jakt efter en mysig vingårdsmiljö att gifta er i kan det vara att just er helg är ledig.

Ta kontakt med oss på: info@arildsvingard.se
eller ring 042-34 64 20 så berättar vi mer.

 

Att planera ett bröllop får ta sin tid och då kan det vara skönt att veta att vi är vana vid att förgylla dessa och arrangerar er dag, kväll och natt som ni önskar. För att det ska vara enklare för er att börja räkna på budget så har vi tagit fram prisförslag på bröllopspaket att utgå ifrån. Båda paketen gäller för bröllop med minst 70 gäster.

Är det ett bröllop med färre gäster tillkommer en lokalhyra som är anpassat till antalet gäster. Paketen är satta som en budget för kostnadsberäkning. Varje enskilt bröllop planeras i detalj i samråd med oss och då presenteras en utförligare offert.

Stora Bröllopspaketet - 1 300 kr/pers

Paketet innehåller:

  • Snittar och bubbel vid ankomst
  • Tre rätters meny
  • Vinpaket
  • Kaffe + bröllopstårta + avec
  • Öppen bar

Lilla Bröllopspaketet - 1 100 kr/pers

Paketet innehåller:

  • Snittar och bubbel vid ankomst
  • Tre rätters meny
  • Vinpaket
  • Kaffe + bröllopstårta + avec

Priserna ovan inkluderar dukning med vita dukar och serveringskuvert. Dekoration av lokalerna överlåter vi vanligtvis till brudparet men vi har kontakt med professionella stylister och florister om denna tjänst önskas köpas.

Kontakta oss idag för offert på er viktigaste dag.

Boende för bröllopsgäster: Vi har 23 hotellrum till förfogande för övernattande gäster. Under högsäsong välkomnar vi även boende i vår Glamping för de som önskar det alternativet.

Bröllopsbrunch: Frukost & bröllopsbrunch ingår för övernattande gäster. För de gäster som vill ansluta till bröllopsbrunchen dagen efter kostar det 150 kr/person. Detta brukar vara oerhört populärt så vi tar gärna en liten heads-up om beräknat antal anslutande gäster nån dag innan.

Bordsplacering: Vi har tagit fram en enkel karta på hur man kan fördela bordsplaceringen i våra olika lokaler. Se karta över bordsplacering

Underhållning: Band och DJ kan spela fram till klockan 01.00

Fotograf: Genom åren har vi skapat ett bra samarbete med lokala bröllopsfotografer. Ta kontakt med Timo för att erhålla en lista av våra rekomendationer.