Meny

Snacks till vinet

  • Chips 45 kr

    Från Larsviken

  • Skål med oliver 45 kr
  • Ölkorv gjord på vårt eget lammkött 30kr/st

Förrätter

  • Råraka med rimmad stenbitsrom 135kr
  • Carpaccio med aioli, parmensan och pinjenötter 135kr

För de små

Huvudrätter

  • Vitkålsbourgignon med potatisstomp 165kr
  • Rotselleri på 3 sätt, svamp och kålfräs med sabayonne 185kr
  • Spättafilé med ärtsallad, potatisstomp och krassesmör 245kr
  • Lättrökt kyckling från Bjäre, tryffellinser, bakad rotselleri, sabayonne och riven äggula 245kr
  • Bräserad oxbringa från Brunnby, kryddsotade morötter och potatisklyftor samt aioli och rödvissås 245kr

Dessert

Våra öppettider

Restaurangen

Nu har vi stängt öppnar igen i mars

Bordsbokning: info@arildsvingard.se
Bordsbokning brukar inte behövas för mindre sällskap utan då går det bra med dropin

Hotellet

Hotellet är öppet från mars 2023 se tillgänglighet på vår bokningssida. Har ni ett rum bokat så har ni ett bord på restaurangen om ni vill äta eller dricka något.

För större sällskap kan vi öppna upp datum som inte ligger uppe för bokningar of season.

Glampingen

Glampingen är öppnar 29/4 2023

Har du några frågor?