Skördefest

Delta i skördefest 2023!

Välkommen att delta i vår Skördefest 2023. Vi hjälps åt att skörda vindruvor för att därefter avnjuta en god middag och vårt egna vin.

Vi samlas kl 13:00 för en genomgång av det vi ska göra under dagen och sedan beger vi oss ut på fältet. Efter att vi tillsammans har plockat druvor några timmar kommer vi att ha en paus med något baguette och vin.

Datum 2023

24/9

1/10

8/10

15/10

När vi sedan känner oss färdiga på fältet så åker vi tillbaka till vingården. Där kommer ni att få en rundtur i vineriet och ni kommer kunna se hur vi tar om hand om druvorna efter skörd. Efter visningen sätter vi oss ner och avnjuter en 3 rätters middag tillsammans, inkl. 3 glas vin.

Klädsel

Tänk på att det är kläder efter väder som gäller. Även om det regnar så går vi ut på fältet, i alla fall ett litet tag. Har det varit blött dagarna innan eller är blött på dagen av skörd så är gummistövlar att rekommendera annars är det bra skor som gäller.

Dresscode för kvällen är valfritt. Många (så som vi som arbetar här på vingården) kommer direkt från skörden in och sätter sig vid bordet på kvällen.

Priser

  • Enbart skördefest 1000
  • Skördefest för 2 pers inkl. övernattning i dubbelrum 3590

    Inklusive frukost

Vill du veta mer om skördefesten?

Våra öppettider

Restaurangen

Nu har vi stängt öppnar igen i mars

Bordsbokning: info@arildsvingard.se
Bordsbokning brukar inte behövas för mindre sällskap utan då går det bra med dropin

Hotellet

Hotellet är öppet från mars 2023 se tillgänglighet på vår bokningssida. Har ni ett rum bokat så har ni ett bord på restaurangen om ni vill äta eller dricka något.

För större sällskap kan vi öppna upp datum som inte ligger uppe för bokningar of season.

Glampingen

Glampingen är öppnar 29/4 2023

Har du några frågor?