Paket

Vingårdspaket

Ta chansen att fly vardagen och checka in på vingården. Här kan ni vandra fritt bland vinrankor, Baby Doll Lamm och ta promenader i Kullaberg.
konferens

Konferens

Vi välkomnar grupper mellan 2 till 40 deltagare i våra mötesrum, men kan ta större sällskap i övriga lokaler på vingården.
grupper

Bussar & grupper

För grupper på över 30 personer erbjuder vi olika paket beståendes av visning av vingården, provsmakningar, vinpaket, mat med mera.
golfpaket

Golfpaket

Spela 18 hål på golfbanan och kom sen till oss och avnjut en god middag, njut av de fantastiska vyerna över vinfälten och testa våra egna viner och destillat.

Skördefest

Välkommen att delta i vår Skördefest 2022. Vi hjälps åt att skörda vindruvor, följt av en enkel lunch för att därefter avnjuta en god middag och vårt egna vin.

bröllop

Bröllop

Att planera ett bröllop får ta sin tid och då kan det vara skönt att veta att vi är vana vid att förgylla dessa och arrangerar er dag, kväll och natt som ni önskar.

Våra öppettider

Restaurangen

 

Nu har vi stängt för säsongen vi ses förhoppningsvis till våren 2024

 

Bordsbokning: info@arildsvingard.se
Bordsbokning brukar inte behövas utan då går det bra med dropin, vi har inte möjlighet att boka bord till mindre sällskap, är ni fler än 8 så hör av er

Hotellet

Hotellet är öppet från april 2024 se tillgänglighet på vår bokningssida. Har ni ett rum bokat så har ni ett bord på restaurangen om ni vill äta eller dricka något.

För större sällskap kan vi öppna upp datum som inte ligger uppe för bokningar of season.

Glampingen

Glampingen är öppen från  1/5 2024

Har du några frågor?